Over ons

 

Begin 2009 is Simone Bierling begonnen met haar bedrijf La Jolie Maison. Ze was van plan naam te gaan maken als stylist voor de woonbranche vandaar de naam La Jolie Maison.

Al gauw sloeg ze echter een totaal andere weg in toen er veel vraag ontstond naar haar zelf ontworpen handgemaakte "lintborden".

In september van dat jaar stond zij voor het eerst op de woonbeurs in Amsterdam. Voor deze beurs ontwierp ze ook kettingen en sleutelhangers.

Alle artikelen werden erg leuk ontvangen en zij kreeg na de beurs van een aantal retailers de vraag of zij haar spullen mochten verkopen in hun winkel. Simone komt uit een echte ondernemersfamilie en natuurlijk zei ze graag!

 

Al snel specialiseerde het bedrijf zich in sleutelhangers en tassenhangers. Ontstaan uit het overschot aan "lintjes".

In Maart 2010 nam La Jolie Maison voor het eerst deel aan de voorjaarsbeurs voor retailers in de Trade Mart in Utrecht.

Hoewel een sprong in het diepe bleek het een goede keus om over te stappen op de retailmarkt en al gauw moest ze op zoek naar een eigen bedrijfspand aangezien ze tot dusver vanuit huis had gewerkt. (Met 3 kinderen en een man een drukke boel)

 

Na het succes op de Nederlandse markt maakte zij eind 2011 de sprong naar Duitsland. Ook hier waren ze heel enthousiast over haar producten. In 2012 besloot ze ook tassen te gaan verkopen om zo haar sleutel- en tassenhangers beter te kunnen presenteren. De tassen en portemonnees, door haar ontworpen, worden geproduceerd in China.

Door al het werk werd het bedrijf al gauw te druk voor haar alleen en daarom besloot zij begin 2013 extra mensen aan te trekken om haar te helpen. Inmiddels bestaat ons team uit 5 personen en verkopen we aan 10 landen in Europa.

 

De materialen voor onze sleutelhangers en overige accessoires zijn veelal van natuurlijke materialen als hout, resin en leder. Deze worden van over de hele wereld ingekocht.

Alle accessoires worden door Simone ontworpen en gemaakt in ons atelier in Eemnes.

Hier hebben we ook onze showroom.

Kom gerust eens langs. De koffie staat voor je klaar!

 

La Jolie Maison

Walnootberg 2-4

3755 BP Eemnes

035-5447136